South Carolina staat bekend om zijn ontspannen levensstijl en is een spectaculaire plek om je te vestigen en een huis te bouwen. Prachtige stranden, vijfsterrengolfbanen en luxe wonen zijn de perfecte combinatie voor jonge gezinnen, gepensioneerden en iedereen daartussenin, want iedereen verdient de beste plek om te wonen in South Carolina.

Voordat je plannen maakt voor een droomhuis in de Palmetto State, moet je als huiseigenaar even de tijd nemen om jezelf vertrouwd te maken met de specifieke eisen van de staat en tips voor het bouwen. Het is makkelijk om opgewonden of overweldigd te raken en een stap over te slaan. Door van tevoren wat onderzoek te doen, ben je voorbereid om aannemers, ontwerpers en hypotheekverstrekkers met vertrouwen en vertrouwen te ontmoeten.

Bij elk woningbouwproject kun je het beste beginnen met een plan en een budget. Maak een lijst met persoonlijke eisen voor je uiteindelijke woningproduct en vervolgens een lijst met leuke dingen die je moet hebben. Pas als je hebt vastgesteld dat er ruimte in je budget is voor een extra uitspatting, ga je over op de leuke dingen. Anders heeft iedereen er op de lange termijn baat bij om je zoveel mogelijk aan je oorspronkelijke budget te houden.gedurende de hele bouwperiode.

Om te beginnen met het planningsproces en je budget te bepalen, volgen hier enkele tips en trucs voor het bouwen van een nieuw huis in South Carolina.

Overwegingen met betrekking tot het klimaat

Het leven in South Carolina wordt gekenmerkt door milde winters en hete, zonovergoten zomers. Om optimaal te profiteren van hun nieuwe huis en de aangename eigenschappen van elk seizoen, kunnen huiseigenaren de toevoeging van een serre of een glazen veranda overwegen. Zo kunt u genieten van de zonnestralen - zonder de harde vochtigheid of ongunstige hitte-index.

Een belangrijke overweging bij het bouwen van een huis in South Carolina is de voorbereiding op stormen. Delen van South Carolina zijn gevoelig voor orkanen, tornado's en zware stormen.

Om het zekere voor het onzekere te nemen, is het een goed idee om te investeren in betrouwbare stormbeveiligingsopties, zoals stormramen met accordeon, stoffen schilden, stormpanelen en andere systemen om blootliggende deuren of ramen te versterken. Stormbevestigingen variëren in prijs en functies, maar variëren van zeer eenvoudige dekking tot automatisering en esthetisch vriendelijke functies die buiten het stormseizoen in het huisontwerp passen.

Daarnaast zijn huizen in South Carolina onderworpen aan bepaalde bouwvoorschriften die zijn gebaseerd op voorzorgsmaatregelen tegen stormen. Neem contact op met je bouwer voor meer informatie over deze specificaties.

Verwachte kosten

Een nieuw gebouwd huis in South Carolina kost tussen de $300.000 en $400.000. Dit kan natuurlijk veranderen als de plannen worden aangepast aan individuele voorkeuren, stijlkeuzes en materiaalkosten in een onvoorspelbare materiaal- en arbeidsmarkt.

Bouw Tijdlijn

Hieronder vind je een stap-voor-stap handleiding voor het bouwen van je huis in South Carolina.

Land kopen

De eerste horde is simpelweg het kopen van grond. Als je de grond al bezit, dan zit je goed. Als je nog steeds op zoek bent naar de perfecte plek om je huis permanent te plaatsen, overweeg dan om samen te werken met een plaatselijke makelaar om een goede deal te sluiten.

Huiseigenaren die ruw land willen kopen, dat wil zeggen een geïsoleerd perceel op ongerepte grond, kunnen in South Carolina rekenen op een prijs tussen $15.000 en $114.900 per acre. Let op: dit is slechts de basisprijs voordat extra kosten voor het bouwrijp maken van het terrein, zoals water, riolering en elektrische aansluitingen, aan het totaal worden toegevoegd.

Sommige huiseigenaren die een ontwikkeling willen die het midden houdt tussen ruw land en de voorsteden, kunnen kiezen voor landelijke ontwikkeling. Kavels van een kwart acre tot 10 acres komen meestal voor buiten de voorsteden, maar bevatten verharde wegen, water- en rioleringssystemen en mogelijk elektrische aansluitingen. Bouwklare landelijke kavels kosten meestal tussen $15.000 en $70.000 per acre.

De meest voorkomende locatie voor woningbouw in South Carolina is de voorstedelijke ontwikkeling, die de neiging heeft om de kosten van het land, het bouwrijp maken van het terrein en de aansluitingen op nutsvoorzieningen te bundelen. Ze kunnen ook de kenmerken van moderne luxe voorzieningen van residentiële voorstedelijke gemeenschappen bevatten, zoals straten met stoepranden, trottoirs en buurtarchitectuur. Afhankelijk van deze factoren kunnen huiseigenaren uitgaven doen tussen$3.559 en $199.000 per kavel in South Carolina, maar dit hangt ook af van de betaalbaarheid van je stad.

Vergunningen en papierwerk

Maak vroeg in het project een afspraak met je aannemer om de benodigde bouwvergunningen en het verkrijgen ervan te bespreken, zelfs voordat de eerste steen wordt gelegd. Een hoofdaannemer is meestal het best op de hoogte van de vergunningen die in jouw regio vereist zijn; sommige aannemers regelen zelfs het papierwerk als onderdeel van hun diensten.

Een vergissing bij het invullen van deze voorwaarden kan de bouw echter tegenhouden of vertragen. Ga naar sciway.net en verwijs naar South Carolina Building Permits Process om de benodigde informatie over vergunningen te verkrijgen die vereist is door de staat, provincie en/of lokale overheid.

Locatievoorbereiding

Huiseigenaren in South Carolina moeten rekening houden met een voorbereidingskosten van $9.800 tot $33.900. Dit is inclusief elektrische aansluitingen op het elektriciteitsnet, riool- en wateraansluitingen, uitgraven, ontruimen en egaliseren.

Stichting

Afhankelijk van het type en de grootte van de fundering kan deze fase huiseigenaren tussen $32.820 en $63.579 kosten. Het is een goed idee om de funderingsopties te bespreken met je plaatselijke aannemer, die je kan adviseren over de fundering (kelder, kruipruimte of plaat) die het meest geschikt is voor het klimaat in de regio.

Inlijsten

Fotokrediet:: Getty Imags

Het bouwen van het geraamte van het huis is geen kleine taak. De ruwbouwfase, inclusief de houtconstructie voor de zijkanten en het dak die je huis zijn echte vorm geven, kan gemiddeld $32.820 tot $84.772 bedragen. Dit bedrag kan schommelen gezien de huidige materiaalprijzen van hout en arbeid - en de grootte van het huis.

Buitenelementen

De bouw van de buitenkant maakt een groot deel uit van het totale budget (15 tot 20 procent). Het dak, de buitenbekleding, ramen en deuren vormen een aanzienlijke uitgave en kunnen tussen $49.230 en $84.772 kosten.

Grote systemen

Nadat het geraamte staat en de blauwdrukken op een echt huis beginnen te lijken, moeten de belangrijkste mechanische systemen worden geïnstalleerd. De kosten voor het aansluiten en activeren van het loodgieters-, riool- en elektriciteitsnet, plus alle grote apparaten inclusief HVAC, liggen gemiddeld tussen $32.820 en $63.575 in South Carolina.

Afwerking

De grootste uitgave in het totale budget is de afwerking van het interieur. Dit omvat niet alleen gipsplaten, schilderwerk, sierlijsten, werkbladen, kasten en vloeren, maar ook alle decoratieve elementen in het interieur die ervoor zorgen dat je nieuwe huis gezellig, comfortabel en persoonlijk aanvoelt. Deze kosten kunnen sterk variëren, gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. De gemiddelde kosten in South Carolina variëren tussen $82.050 en $82.050.en $148.350.

Handige tips voor bouwen in Zuid-Carolina

Tot slot zijn hier nog enkele punten die u in overweging kunt nemen als u huiseigenaar wordt in South Carolina.

Stimulansen voor afsluitkosten

Veel steden en staten in de V.S. bieden financiële hulp aan kopers die voor het eerst een huis kopen en herhalingsaankopen. Een beetje onderzoek kan je heel wat aanloopkosten besparen. Lees online meer over de programma's voor aanbetalingen en hulp bij de afsluitkosten in South Carolina die momenteel beschikbaar zijn.

Algemene tijdlijn

De voltooiing van je huis in South Carolina van begin tot eind kan zeven tot 12 maanden in beslag nemen. Natuurlijk kan dit veranderen, afhankelijk van hoeveel werk er al is gestoken in het verwerven van de grond en het bouwrijp maken van het terrein. Over het algemeen kunnen het maken van plattegronden en het voorbereiden van het ontwerp, inclusief het inhuren van een professionele aannemer en bemanning, vier tot zes maanden in beslag nemen. De daadwerkelijke bouw van het huis van de grond af aanzal de rest van de tijd in beslag nemen.

Bouw uw huis in Zuid-Carolina

Het bouwen van je droomhuis kan soms een beetje overweldigend zijn, maar uiteindelijk vinden huiseigenaren het resultaat buitengewoon de moeite waard. Hopelijk verlicht deze informatie een klein beetje aarzeling bij het kopen van een nieuw huis door wat inzicht te bieden in het proces.