De NewHomeSource Awards erkent en huldigt lokale bedrijven in het hele land die de beste diensten leveren voor nieuwe huizenkopers en de bouwsector.

We hebben de beste containerbouwers in Houston gevonden en laten ze zien aan huizenkopers die een gerenommeerde bouwer willen om hun droom van een niet-traditioneel huis waar te maken.

Wat maakt een goede containerbouwer?

Containerwoningen zijn een opwindende wandeling aan de wilde kant voor huizenkopers die alternatieve huisvesting willen omarmen, maar niet verkocht zijn aan het kleine leven. De juiste bouwer vinden maakt het verschil tussen je verheugen op het verhuizen naar je nieuwe huis en je dagen doorbrengen met het vrezen van de volgende ramp die je huis overkomt.

Als je je nieuwe containerwoning betrekt, moet je er blij mee zijn en 100% vrij zijn van ongewenste verrassingen. Als je op zoek gaat naar een containerwoningbouwer, ga dan op zoek naar bedrijven die met je willen samenwerken en een huis willen leveren waar je van houdt.

5 kenmerken van een goede containerbouwer

  • Ze zijn gepassioneerd over het bouwen van kwaliteitscontainerwoningen
  • Ze hebben ervaring met het bouwen van containerwoningen
  • Hun voormalige klanten werkten graag met hen samen en vinden het leven in hun nieuwe huis geweldig
  • Ze weten hoe ze containerwoningen moeten ontwerpen die comfortabel en energiezuinig zijn
  • Ze werken nauw samen met de klantenservice en zijn flexibel genoeg om de functies te bieden die jij in je huis wilt hebben.

Beste Houston Container Home Bouwers

NewHomeSource heeft een lijst samengesteld van de beste containerbouwers in Houston, TX, zodat je gemakkelijk de beste bouwer kunt vinden die je kan helpen op je reis naar huiseigenaarschap.

We hebben meer dan 15 lokale containerbouwers geanalyseerd en teruggebracht tot 7 winnaars. Bekijk de volledige lijst hieronder.

Backcountry Containers

Backcountry Containers is een vooraanstaand leverancier van aangepaste scheepscontainerwoningen. Wij werken met klanten in de hele staat om hun droomcontainerwoningen te ontwerpen en te bouwen. Of u nu op zoek bent naar een hoofdverblijfplaats of een tweede woning, ons team kan uw visie tot leven brengen. Met behulp van een combinatie van 20- en 40-voetcontainers bieden wij moderne, duurzame en kosteneffectieve containerwoningen.voor klanten die op een prachtige en unieke manier aan hun behoeften voldoen.

Houston Container

Houston Container is 19 jaar geleden opgericht als bron van nieuwe en gebruikte zeecontainers tegen de beste prijzen in de omgeving van Houston. Onze experts op het gebied van containers op maat zijn gespecialiseerd in het tot leven brengen van de ideeën van klanten voor een containerwoning. We hebben ervaring met het maken van alle soorten containers voor onze klanten en kunnen uw visie voor een container op maat precies zo maken als u het zich voorstelt. Ons doel is om samen te werken met klantenop een persoonlijke en directe manier als het gaat om het creëren van een aangepaste zeecontainerwoning. We regelen alles van begin tot eind, je hoeft alleen maar je eerste idee mee te brengen!

Ricky Hill Ondernemingen

Ricky Hill Enterprises, gevestigd in Houston, TX bouwt op maat gemaakte, in het oog springende containerwoningen. Heb je een klein huisje nodig voor de jacht? Wil je vereenvoudigen door in een klein huisje te gaan wonen? Of misschien wil je een uitgestrekt huis gebouwd van gerecyclede of nieuwe zeecontainers. Onze duurzame woningaanpassingen zijn niet alleen perfect voor permanente woningen, maar ook voor tijdelijke woonverblijven. We kunnen jouwOnze containerwoningen zijn kosteneffectief, weerbestendig en gebouwd om de tand des tijds te doorstaan.

All Star Containers

All Star Containers is het belangrijkste familiebedrijf in Houston en is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte containerwoningen van topkwaliteit. Onze woningen kunnen eenvoudig worden aangepast met ramen en klimaatbeheersing, met weinig aanpassingen zoals ramen, elektriciteit, airconditioning en verwarming. De enige limiet aan de aanpassingen die we kunnen doen is uw verbeelding. We zijn trots op onzeklantenservice en streven ernaar om uw ervaring met ons er een te laten zijn die u zich zult herinneren en die ervoor zorgt dat u terug blijft komen voor al uw containerbehoeften.

JFM Diensten

JFM Services is al sinds 1987 toonaangevend op het gebied van aanpassing en reparatie van zeecontainers. Dertig jaar ervaring betekent dat we de vaardigheden en expertise hebben waarop u kunt vertrouwen om een gewone zeecontainer om te toveren in de state-of-the-art containerwoning waar u alleen maar van hebt gedroomd. Of u nu een containerwoning wilt als hoofdverblijf, als gastenverblijf of zelfs als verhuureenheid, onzeOp maat gemaakte, gepersonaliseerde zeecontainerwoningen en tiny homes geven je een voordelige, uitgesproken eigentijdse woning. Uitzonderlijke kwaliteit en tevreden klanten zijn onze kenmerken.

Krieger Containers

Krieger Containers creëert duurzame en betaalbare zeecontainerwoningen in de Greater Houston Area. We hebben met succes containerprojecten gebouwd, variërend van betaalbare woningen vanaf $55/sqft tot duurdere aangepaste woningen en commerciële structuren. Niemand in de VS heeft zoveel ervaring en mogelijkheden rond containerbouw als wij. De materialen die we gebruiken om onzewoningen onderscheiden ons bedrijf van andere containerbouwers.

Containerhuis

Containerhouse doet al meer dan veertig jaar het onmogelijke met containers. Wij verbouwen (herbestemmen) bestaande ISO-containers en maken ook gebouwen en constructies vanaf de grond af. Al het werk wordt in eigen huis uitgevoerd, inclusief fabricage, stralen, schilderen, elektriciteit en afwerking. Ons team van containerhuis-experts weet hoe belangrijk het is om klanten kwalitatief hoogwaardigeproducten die aan hun specifieke eisen voldoen.

We willen van je horen

Heb jij een containerwoning en hoe was het bouwproces? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Andere bronnen in de omgeving van Houston

Beste bouwers van tiny homes in Texas De top 10 van meest betaalbare steden in Texas De beste geplande wijken in de buurt van Houston De beste Houston buitenwijken om in te wonen De top 10 van veiligste grote steden in Texas De beste tijd om een nieuw huis te kopen in Houston 5 must-bezoek woonwinkels in Houston We're From Houston, Y'All: 14 beroemde mensen van wie je misschien niet weet dat ze uit Houston komen Top 6 buurten om een huis in te bouwenVerhuizen naar Houston? Bekijk deze verhuisgids