Foto krediet: Greg Ortega van Unsplash

Als uitgezonden militair denk je misschien dat je pas een huis kunt kopen als je actieve dienst erop zit. Maar in feite is het zo dat je kan een huis kopen terwijl je uitgezonden bent, zelfs als je aan de andere kant van het land of buiten de Verenigde Staten woont.

Een bouwer van een nieuw huis kan je daarbij helpen. Sommige bouwers, zoals Drees Homes, Schumacher Homes, Taylor Homes en Lennar Homes, hebben zelfs speciale prikkels voor militairen. Voorbeelden van prikkels van bouwers zijn upgrades voor je nieuwe huis, voordelige leningsvoorwaarden, betaalde nutsvoorzieningen voor een jaar, geld terug en cadeaubonnen voor woonwinkels.

Dit is wat je moet weten om een huis te kopen terwijl je uitgezonden bent:

Een thuis vinden

Voordat u gaat winkelen voor een huis, moet u de kosten van huiseigenaarschap onderzoeken en nadenken over welke factoren voor u het belangrijkst zijn op locaties waar u wilt wonen. Als u klaar bent om specifieke huizen te bekijken, kunt u beginnen met de aanbiedingen van NewHomeSource en de websites van huizenbouwers.

Als je de modelwoningen van de bouwers niet persoonlijk kunt bezoeken, vraag dan een vertegenwoordiger van de bouwer, een vriend of familielid, of je makelaar om je mee te nemen voor een rondleiding met behulp van een videobel-app zoals Skype, WhatsApp of Facetime. Sommige bouwers bieden 3D virtual reality tours die je kunt bekijken met een VR-viewer, zoals Google Cardboard.

Nadat je een contract voor een bepaald huis hebt getekend, moet je met je bouwer bespreken welke veranderingen je wilt aanbrengen aan het huis en de upgrades, afwerkingen en inrichting kiezen die je wilt in het designcentrum van de bouwer. Deze beslissingen kunnen op afstand worden genomen of je kunt je echtgenoot, een vriend of familielid of je makelaar vragen om de beslissingen voor je te nemen. niet zoals in de modelwoning omdat voor de dingen die je doen dan heeft het geen zin om naar de andere opties te kijken," zegt Candice Williams, makelaar bij RE/MAX Space Center in League City, Texas.

Een hypotheek krijgen

Je hoeft geen VA-lening te krijgen om een huis te kopen terwijl je uitgezonden bent, maar er is geen reden om dit type lening, dat gegarandeerd wordt door het Amerikaanse ministerie van Veteranenzaken, niet te overwegen.

Veel banken, hypotheekverstrekkers en andere kredietverstrekkers, waaronder hypotheekverstrekkers die gelieerd zijn aan huizenbouwers, bieden VA-leningen aan. De VA garandeert een deel van de lening, zodat de kredietverstrekker je een betere rente, voorwaarden of beide kan geven, en de zekerheid heeft dat als je je lening niet terugbetaalt, de VA zal ingrijpen en de kredietverstrekker een deel van het verlies zal vergoeden.

Met een VA-lening:

 • Je hoeft geen eerste koper te zijn.
 • Je moet acceptabel krediet hebben.
 • Je kunt een huis, tussenwoning, appartement of ander goedgekeurd type woning kopen.
 • Je komt in aanmerking op basis van je staat van dienst.
 • Je echtgeno(o)t(e) kan een medeondertekenaar zijn.
 • Je hoeft geen aanbetaling te doen.
 • Je hoeft geen privéhypotheekverzekering te betalen.
 • Je afsluitkosten kunnen lager zijn.
 • Je bouwer mei een deel van je afsluitkosten betalen.
 • Er wordt je geen boete voor vervroegde aflossing in rekening gebracht als je je lening afbetaalt voordat de looptijd afloopt.
 • Als je problemen hebt om je betaling te doen, kan de VA je misschien helpen.

Om een aanvraag in te dienen, hebt u een Certificate of eligibility (COE) nodig, dat u online kunt aanvragen via het VA eBenefits-portaal. Of uw geldschieter kan een COE voor u aanvragen.

Documenten ondertekenen

Je moet veel documenten ondertekenen om een huis te kopen, maar je hoeft ze niet allemaal persoonlijk te ondertekenen. In plaats daarvan kun je misschien elektronisch online of met een mobiel apparaat ondertekenen.

Voor documenten die een pen-en-inkt, of "natte" handtekening vereisen, kun je iemand anders aanwijzen om voor jou te tekenen als je niet persoonlijk kunt tekenen. Om van deze optie gebruik te maken, moet je een wettelijk formulier ondertekenen dat een volmacht (POA) heet, om een andere persoon die jij kiest toe te staan juridische documenten voor jou te ondertekenen.

"Veel uitgezonden militairen hebben een POA zodat een echtgenoot of familielid namens hen de sluiting kan bijwonen en voor hen kan tekenen," zegt Sheila Foster, een makelaar bij Coldwell Banker United, Realtors, in Austin, Texas.

Je POA moet de persoon die je hebt gekozen machtigen om beslissingen over onroerend goed voor je te nemen. Als beslissingen over onroerend goed niet zijn gespecificeerd, is het mogelijk dat je bouwer, geldschieter of titelbedrijf de handtekening van je gekozen persoon niet accepteert in plaats van die van jou.

"Praat met je geldschieter en hypotheekverstrekker over hun vereisten voor een POA zodra je een contract afsluit voor je nieuwe huis," adviseert Foster. Sommige bouwers, geldschieters en hypotheekverstrekkers kunnen vereisen dat je een specifiek POA-formulier gebruikt dat zij voor je verzorgen.

Wie te kiezen

Je echtgeno(o)t(e) kan de voor de hand liggende keuze zijn wanneer je een POA tekent, maar wat als je niet getrouwd bent of als je echtgeno(o)t(e) ook buiten het gebied woont waar je je huis wilt kopen? In beide gevallen kun je iemand anders kiezen.

"Kies iemand bij wie je je op je gemak voelt en die je vertrouwt en die precies weet wat je zoekt in een huis en welke functies je wilt, en die niet zal tekenen voor het kopen van een duurdere woning," adviseert Williams.

Als je geen POA wilt ondertekenen, kun je nog steeds een huis kopen terwijl je uitgezonden bent als je documenten elektronisch en persoonlijk kunt ondertekenen bij een notaris in het gebied waar je wordt uitgezonden. Je kunt een notaris vinden op je militaire basis of bij het Amerikaanse consulaat als je in het buitenland bent.

"Dit kan langer duren omdat de documenten na ondertekening moeten worden opgestuurd," zegt Foster. "Je geldschieter en titelbedrijf kunnen je adviseren over hun vereisten."

Inhuizen

Als je een huis koopt met een VA-lening, moet je van plan zijn om het huis te gebruiken als je persoonlijke woning en niet als huurwoning of als huis voor vrienden of familie anders dan je echtgenoot/echtgenote. Als je in actieve dienst bent en je bent niet getrouwd of je echtgenoot/echtgenote is niet in staat om je huis snel na de sluiting te betrekken, kan het moeilijk zijn om aan deze bewoningsvereiste te voldoen.

"De zorg is dat je nooit zeker weet wanneer je terugkomt," zegt Williams. "Je kunt zes, negen of twaalf maanden uitgezonden worden, maar het kan ook worden verlengd of vervroegd worden stopgezet."

Als je tijdlijn verandert, kun je je huis kopen en het voor een korte tijd leeg laten staan totdat je terugkeert. Je moet je hypotheek elke maand betalen, zelfs als je nog niet in je huis woont.

Je bouwer kan je misschien ook andere opties bieden, zegt Williams.

 • Als je uitzending eerder eindigt dan je had verwacht en je huis nog niet klaar is, Je bouwer kan je toestaan om je contract en het verdiende geld over te dragen naar een ander huis dat al klaar is. Als dat niet mogelijk is, zul je tijdelijke woonruimte moeten vinden totdat je gecontracteerde huis klaar is.
 • Als je inzet voor een korte periode wordt verlengd, je bouwer kan je toestaan om je sluiting uit te stellen, zelfs als je huis klaar is.
 • Als je uitzending voor een langere periode wordt verlengd, Je bouwer kan je toestaan om je sluitingsdatum uit te stellen en je contract en het verdiende geld over te dragen naar een ander huis dat pas later klaar zal zijn.
 • Als je bouwer je sluitingsdatum niet wil uitstellen, kan je kredietverstrekker je toestaan om je huis af te sluiten en het als huurwoning te gebruiken totdat je uitzending voorbij is.

Een huis kopen terwijl je uitgezonden bent, kan iets ingewikkelder zijn dan kopen onder andere omstandigheden, maar als je klaar bent om je eerste huis, een startershuis of je permanente huis te kopen, is er geen reden om te wachten.