Colorado is de thuisbasis van enkele van de mooiste landschappen in het land. Van de besneeuwde bergtoppen tot de weelderige staatsparken, Colorado is een droom voor outdoor-enthousiastelingen. Colorado is de thuisbasis van geweldige musea, sportteams en muziekpodia en heeft voor elk wat wils, of je nu kleine kinderen opvoedt of met pensioen gaat. Als je een nieuw huis gaat bouwen in de Centennial State, hebben we het volgende samengesteldeen lijst van de top 10 beste plaatsen om je thuis te voelen.

Vooruit springen

1. Colorado Springs

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 5.30%

Gemiddelde verhouding tussen de kosten van kinderopvang en het inkomen: 1.70%

Index geweldsmisdrijven: 23.6

Index geweldloze criminaliteit: 52

Kosten van levensonderhoud index: 104.5

Colorado Springs is de beste plek om te wonen in Colorado. Deze prachtige stad ligt aan de voet van de Rocky Mountains, waardoor het een geweldige stad is om te wonen als je gemakkelijk toegang wilt tot de Rockies. Bekende bestemmingen zijn onder andere de Garden of the Gods, Cheyenne Mountain Zoo en het Amerikaanse Olympische en Paralympische Trainingscentrum. Colorado Springs is politiek liberaal en er kan tot 57 inch regen vallen.Hondenliefhebbers zullen blij zijn om te weten dat Colorado Springs hondvriendelijk is; met 165 huisdiervriendelijke restaurants en veel buitenruimtes waar honden welkom zijn, zal je harige beste vriend zich nooit achtergelaten voelen. De stad is de thuisbasis van 13 ziekenhuizen en 59 scholen, en populaire nabijgelegen buitenwijken zijn onder andere Woodmoor, Monument, en Gleneagle.

2. Greeley

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 5.75%

Gemiddelde verhouding tussen de kosten van kinderopvang en het inkomen: 1.94%

Index geweldsmisdrijven: 20.9

Index geweldloze criminaliteit: 43.9

Kosten van levensonderhoud index: 105.9

Als je op zoek bent naar een grote stad met de charme van een kleine stad, zoek dan niet verder dan Greeley. Greeley, waar meer dan 100.000 mensen wonen, is een van de dichtstbevolkte steden op onze lijst. Breng je tijd door met wandelen door het Greeley Creative District, met podia, musea en kunstgalerieën, of probeer het nieuwste drankje bij een van de plaatselijke brouwerijen (waarvan de meeste hondvriendelijk zijn!). terwijlGreeley krijgt 41 inch sneeuw en 15 inch regen per jaar, de 244 zonnige dagen zijn perfect voor een picknick met het gezin of een wandeling in Island Grove Regional Park. Greeley is politiek conservatief en heeft 25 ziekenhuizen en 65 scholen. Als je liever in een buitenwijk woont, bekijk dan populaire buitenwijken zoals Glenmere/Cranford, Downtown en Kelly Farm.

3. Pueblo

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 6.18%

Gemiddelde verhouding tussen kosten en inkomen kinderopvang : 3.16%

Index geweldsmisdrijven : 47.3

Index geweldloze criminaliteit: 90.4

Kosten van levensonderhoud index: 85.2

Pueblo, dat 45 mijl ten zuiden van Colorado Springs ligt, is nog zo'n grote stad met het hart van een kleine stad. Met 13 inches regen en 25 inches sneeuw per jaar valt er in Pueblo minder neerslag dan in andere nabijgelegen steden in Colorado, waardoor het een goede keuze is voor wie op zoek is naar een drogere plek om zich thuis te voelen. De 259 zonnige dagen kun je doorbrengen met een wandeling over de Historic Arkansas Riverwalk van Pueblo (neem jehond!), een bezoek aan de plaatselijke boerenmarkten of een uitstapje naar het westen naar Lake Pueblo State Park. Pueblo leunt politiek liberaal en wordt bediend door zeven plaatselijke ziekenhuizen. Gezinnen zullen dol zijn op de diverse onderwijsmogelijkheden voor hun kinderen; met 65 scholen kunt u de beste academische beslissing voor uw kind nemen. Populaire nabijgelegen buurten zijn onder andere Vineyard, Rye en Blende.

4. Grand Junction

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 7.09%

Gemiddelde verhouding tussen kosten en inkomen kinderopvang : 2.84%

Index geweldsmisdrijven : 21.5

Index geweldloze criminaliteit: 62.8

Kosten van levensonderhoud index: 95.9

Grand Junction ligt in het westen van Colorado en is een van de warmere, drogere gebieden van de staat; de mensen hier kunnen slechts ongeveer 10 inches regen en 16 inches sneeuw per jaar verwachten. Grand Junction staat bekend als de toegangspoort tot Colorado Wine Country, waar meer dan 20 wijngaarden gedijen en mensen verwelkomen om te proeven. Er is genoeg te beleven in deze conservatief ingestelde stad. Bezoek de botanische tuinen,Op warme dagen kunt u verkoeling zoeken in een van de parken langs de Colorado River. Grand Junction is huisdiervriendelijk, met een hondenpark en 27 restaurants waar uw trouwe viervoeter welkom is. De stad heeft vier ziekenhuizen en 45 scholen. Populaire voorsteden in de buurt zijn Orchard Mesa, Redlands en Fruita.

5. Fort Collins-Loveland

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 7.41%

Gemiddelde verhouding tussen kosten en inkomen kinderopvang : 1.47%

Index geweldsmisdrijven : 16.2

Index geweldloze criminaliteit: 37.

Kosten van levensonderhoud index: 116.7

Fort Collins en Loveland liggen op ongeveer een uur rijden ten noorden van Denver. Naast de gemakkelijke toegang tot de hoofdstad, biedt het grootstedelijk gebied bewoners veel te zien en te doen; of je nu liever jogt door de uitgestrekte open ruimten, picknickt langs Boyd Lake, apporteert met je hond in een van de hondenparken of naar de kunstmusea gaat, er is hier voor elk wat wils. Fort Collins is de thuisbasis vanDe Colorado State University is een lokale mogelijkheid voor postsecundair onderwijs voor studenten. Met 85 scholen in de agglomeratie hebben ouders een ruime keuze aan onderwijsmogelijkheden voor hun kinderen. Fort Collins en Loveland zijn politiek liberaal. Inwoners ontvangen jaarlijks gemiddeld 233 dagen zon. Als je liever in de buitenwijken woont, kijk dan eens in Lyons, Timnath en Severance.

6. Denver

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 7.79%

Gemiddelde verhouding tussen kosten en inkomen kinderopvang : 1.86%

Index geweldsmisdrijven : 30.7

Index geweldloze criminaliteit: 50.8

Kosten van levensonderhoud index: 128.7

De hoofdstad van Colorado biedt inwoners stedelijke geneugten en mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. De Rocky Mountains liggen net ten westen van Denver en bieden volop wandel- en schilderachtige rijroutes. Verder de liberale stad in vind je tal van attracties zoals het Denver Museum of Nature & Science, de Denver Zoo en geen tekort aan brouwerijen (waarvan de meeste je hond toelaten).Inwoners van Denver kunnen tot 60 centimeter sneeuw per jaar verwachten, dus vergeet niet om je sneeuwschuiver in te pakken! Breng de 245 zonnige dagen door met slenteren door het centrum of met een bezoek aan het noordelijke Rocky Mountain Arsenal National Wildlife Refuge. Voor medische zorg en onderwijs hebben inwoners van Denver de keuze uit 13 ziekenhuizen en 49 scholen. Als de grote stad te groot aanvoelt, probeer dan de lokale buitenwijken zoals Holly Hills, Cherry Creek, ofSuperieur.

7. Durango

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 8.16

Gemiddelde verhouding tussen kosten en inkomen kinderopvang : 2.78%

Index geweldsmisdrijven : 16.3

Index geweldloze criminaliteit: 48.

Kosten van levensonderhoud index: 119.2

Durango, gelegen in het zuidwesten van Colorado, is een liberaal georiënteerde stad die veel te bieden heeft. Wetenschapsmusea, spoorwegen, ijsbanen en parken aan de rivier wachten op je! De Animas River Trail en Colorado Trail Trailhead zijn uitstekende mogelijkheden om te wandelen en te genieten van de schoonheid van Colorado - en vergeet niet je hond mee te nemen! Als je een groene vingers hebt, zul je genieten van de Ohana Kuleana Community.Durango heeft het hele jaar door een mix van sneeuw en zonneschijn, en u kunt 260 dagen zonneschijn en 67 centimeter sneeuw per jaar verwachten. Er zijn vijf ziekenhuizen voor medische zorg en 15 scholen verwelkomen uw kinderen. Populaire nabijgelegen buitenwijken zijn Falls Creek, The Cliffs en Timberline View Estates.

8. Steamboat Springs

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 10.74

Gemiddelde verhouding tussen kosten en inkomen kinderopvang : 2.01%

Index geweldsmisdrijven : 15.6

Index geweldloze criminaliteit: 34.9

Kosten van levensonderhoud index: 144.8

Als je ervan droomt om in een winterwonderland te wonen, hoef je niet verder te zoeken dan Steamboat Springs! Deze liberale stad in het noorden van Colorado is de thuisbasis van Steamboat Ski Resort, met zes bergtoppen. Andere lokale attracties zijn Yampa River Botanic Park, Steamboat Creates Historic Art Depot en Old Town Hot Springs, met acht door bronnen gevoede zwembaden. Steamboat Spring biedt onderdak aan 13 restaurantswaar uw hond welkom is. Dit winterresortstadje is elk jaar bedekt met een flinke hoeveelheid sneeuw - gemiddeld 154 centimeter, om precies te zijn. Er is ook genoeg zon; 299 zonnige dagen geven u een verfrist gevoel na de sneeuwstormen. Als u medische zorg nodig hebt, heeft de stad drie ziekenhuizen. Steamboat Springs heeft ook 10 scholen. Als u in de buurt van het resort wilt wonen zonderin de stad woont, probeer dan buitenwijken zoals Cimarron Hills, Woodland Park en Stratmoor.

9. Boulder-Longmont

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 13.02

Gemiddelde verhouding tussen kosten en inkomen kinderopvang : 1.84%

Index geweldsmisdrijven : 13.5

Index geweldloze criminaliteit: 40.9

Kosten van levensonderhoud index: 167.4

De agglomeratie Boulder-Longmont ligt net ten noorden van Denver. Breng je dagen door in de unieke brouwerijen en winkels van Longmont, of in de musea en het openluchtcentrum van Boulder; wat je ook kiest, je zult je gegarandeerd vermaken. De agglomeratie is ultraliberaal en de aanwezigheid van de campus van de Universiteit van Colorado Boulder geeft de stad een jeugdige uitstraling. Tussen Boulder enIn Longmont zijn er meer dan 140 restaurants die hondvriendelijk zijn, om nog maar te zwijgen van de vele parken en wandelpaden waar uw hond mee naartoe kan. U hoeft zich nooit zorgen te maken over waar u uw medische zorg zult krijgen of waar uw kinderen naar school zullen gaan; 20 ziekenhuizen en 56 scholen hebben u op beide fronten gedekt! Geniet jaarlijks van 245 zonnige dagen, maar bereid u voor op koude winters die tot 82 centimeter sneeuw per jaar opleveren.jaar. Voor het leven in de buitenwijken kunt u terecht in wijken als Superior en Louisville.

Deze lijst werd samengesteld aan de hand van statistieken over de kosten van levensonderhoud, gemiddelde huisvestingskosten, gemiddelde kosten voor kinderopvang en misdaadindexen.