Als je voor het eerst aan Ohio denkt, denk je misschien aan football of basketbal, maar deze staat in het middenwesten heeft nog veel meer te bieden.

Ohio staat consequent genoteerd als een van de beste staten voor het bedrijfsleven, terwijl de inwoners genieten van lage kosten van levensonderhoud, uitstekende scholen en een verscheidenheid aan recreatieve activiteiten.

Van grote steden zoals Cincinnati tot kleinere voorsteden, er zijn genoeg plaatsen om een nieuw huis te bouwen in The Buckeye State. Kijkend naar factoren zoals de verhouding huisvesting/inkomen, misdaadcijfers en kosten van levensonderhoud, is hier de top 10 van beste plaatsen om te wonen in Ohio.

Vooruit springen

Steubenville

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 1.97%

Gemiddelde verhouding tussen kosten en inkomen kinderopvang: 1,63%

Index geweldsmisdrijven: 16,7

Index geweldloze criminaliteit: 83,9

Kosten van levensonderhoud: 70,5

Steubenville ligt langs de Ohio River en op ongeveer 30 mijl van Pittsburgh, een intiem stadje met ongeveer 18.000 inwoners. Inwoners zijn erg betrokken bij hun gemeenschap en de populairste buitenwijken zijn Steubenville West, Fernwood en Pottery Addition. First Fridays vinden maandelijks plaats. Op deze vervulde dagen sluit de stad de hoofdstraat af zodat deze tot leven kan komen met livemuziek en foodtrucks,In de zomer zijn de temperaturen gemiddeld 83°F, dus profiteer van het warme weer en ga naar Historic Fort Steuben, Beatty Park of Fernwood State Forest. De openbare scholen in Steubenville worden ook hoog beoordeeld en het politieke klimaat is enigszins conservatief.

Akron

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 1.99%

Gemiddelde verhouding kosten/inkomen kinderopvang: 2,40%

Index geweldsmisdrijven: 35,5

Index geweldloze criminaliteit: 61,9

Kosten van levensonderhoud: 69,5

Akron heeft een rijke geschiedenis en een diverse, grote bevolking, maar toch weet het een warm familiegevoel te behouden. Je kunt alle vier de seizoenen ervaren in Akron met 38 inches regen, 42 inches sneeuw en 164 zonnige dagen per jaar. De populairste buitenwijken (Montrose Ghent East, Fairlawn Heights en Merriman Hills) hebben topscholen - een geweldige optie voor wie een gezin wil stichten of grootbrengen.Akron heeft veel hondvriendelijke parken, leuke lokale boerenmarkten en gevestigde muzikanten. En je zult zeker een kop of twee lokaal gebrande koffie willen proeven. Andere evenementen (of zelfs opties voor een avondje uit) zijn Akron Civic Theatre, Soap Box Derby of Akron Zoo. De lage kosten van levensonderhoud in combinatie met de voordelen van een middelgrote stad maken Akron zeker een verleidelijke plek om je te vestigen.

Youngstown-Warren

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 1.99%

Gemiddelde verhouding kosten/inkomen kinderopvang: 2,18%

Index geweldsmisdrijven: 36,9

Index geweldloze criminaliteit: 62,5

Kosten van levensonderhoud: 65,8

Youngstown en Warren liggen in het noordoosten van Ohio, met Youngstown op slechts 10 mijl ten westen van de Pennsylvania staatsgrens. Youngstown is een familiegerichte, betaalbare stad met een uitstekend schoolsysteem. Enkele populaire buitenwijken zijn Boardman, Poland en Canfield. De mediane woningwaarde is $57.300, een cijfer ver onder de nationale mediaan, en de laagste op deze lijst. De meest opmerkelijke universiteit isYoungstown State University biedt meer dan 150 bacheloropleidingen en is lid van NCAA Division I (Go Penguins!). Bezienswaardigheden zijn Lanterman's Mill en Fellows Riverside Gardens.

Warren is een kleinere stad vol spirit en trots, samen met prachtige architectuur en geschiedenis. Football verenigt de ongeveer 39.000 inwoners. Het National Packard Museum biedt een illustere blik op de Packard-familie en hun bijdragen aan de auto-industrie. Zowel Youngstown als Warren leunen conservatief en hebben samen 11 huisdiervriendelijke hotels.

Mansfield

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 2.23%

Gemiddelde verhouding kosten/inkomen kinderopvang: 2,14%

Index geweldsmisdrijven: 20,5

Index geweldloze criminaliteit: 62,5

Kosten van levensonderhoud: 70,8

Mansfield is een schone, rustige en vriendelijke stad met veel activiteiten voor iedereen. Mansfield is gunstig gelegen tussen Cleveland en Columbus. In het centrum zijn veel historische avonturen te beleven, zoals het Carrousel District en het gerestaureerde Renaissance Theater. De stad heeft 28 ziekenhuizen en 13 huisdiervriendelijke hotels (je kunt je pup zelfs meenemen naar Springmill Drive-in Theatre!).Mansfield biedt ook unieke attracties zoals de Ohio State Reformatory - het decor voor de opnames van Shawshank Redemption - en Mansfield Art Center. De stad krijgt ongeveer 36 centimeter sneeuw per jaar, dus in de winter kun je naar Snow Trails rijden om te skiën, snowboarden en snowboarden. De lage kosten van levensonderhoud, gezinsvriendelijke buitenwijken, overvloedige studiemogelijkheden en de nabijheid van Columbus zijn slechts een paar redenen waarom mensen deze stad uitkiezen als een plek om naar huis te gaan.

Canton-Massillon

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 2.70%

Gemiddelde verhouding tussen kosten en inkomen kinderopvang: 1,98%

Index geweldsmisdrijven: 51,7

Index geweldloze criminaliteit: 74,5

Kosten van levensonderhoud: 74,3

Canton en Massillon liggen in Stark County en Canton is de grootste van de twee. In beide steden wonen ongeveer 70.000 mensen en er zijn 7 medische centra. De steden zijn enigszins conservatief en de populairste buitenwijken zijn North Canton, Uniontown en Greentown. Canton laat zijn culturele diversiteit zien door het organiseren van een maandelijkse viering van kunst, muziek, lokale bedrijven en restaurants inHet Canton Arts District op de eerste vrijdag van de maand. Daarnaast zijn de Pro Football Hall of Fame en McKinley Presidential Library & Museum populaire attracties. In Canton krijg je het gevoel van een kleine stad met de voorzieningen van een grotere stad.

Acht mijl ten westen van Canton ligt Massillon, een hechte gemeenschap die draait om de sportteams van de middelbare school (vooral football!). Het schoolsysteem is een van de beste in de staat en de plaatselijke gemeenschap biedt volop mogelijkheden voor afgestudeerden. De natuur ligt ook in de achtertuin van Massillon met Jackson Bog State Nature Preserve. Het beschermde moerasgebied van 58 hectare is populair bij wandelaars en de plaatselijke bevolking.

Sandusky

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 2.76%

Gemiddelde verhouding kosten/inkomen kinderopvang: 2,17%

Index geweldsmisdrijven: 14,9

Index geweldloze criminaliteit: 55,7

Kosten van levensonderhoud: 68,8

Sandusky is een schilderachtig stadje aan het meer met ongeveer 25.000 inwoners en veel spannende attracties. Je kunt een bezoek brengen aan het grootste overdekte waterpark in het Midwesten, een dagtocht maken naar het Cedar Point Amusement Park of een bezoek brengen aan het charmante historische centrum. In de zomer zijn zwemmen, zeilen en vissen populair bij de plaatselijke bevolking. De populairste buitenwijken zijn Fremont, Ballville en Clyde. De schoolDe districten bieden ook uitstekende academische programma's, die studenten voorbereiden op de universiteit of het ambacht. Ondanks de kleinere omvang van Sandusky zijn er 41 ziekenhuizen in de stad.

Dayton-Springfield

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 2.77%

Gemiddelde verhouding kosten/inkomen kinderopvang: 2,48%

Index geweldsmisdrijven: 45,9

Index geweldloze criminaliteit: 70,6

Kosten van levensonderhoud index: 71,4

Dayton, de op zes na grootste stad in Ohio, ligt 25 mijl ten zuidwesten van Springfield. Het is een unieke en diverse stad en met zijn lage kosten van levensonderhoud is Dayton een zeer aantrekkelijke plek om een huis te kopen en een gezin groot te brengen. De mediane woningwaarde ligt met $ 90.237 ver onder de nationale mediaan. Luchtvaartexposities zijn populair en je kunt kiezen uit een reeks opties, zoals het National Museum ofde Amerikaanse luchtmacht, Dayton Aviation Heritage National Historic Park of America's Packard Museum.

Springfield heeft net iets minder dan 60.000 inwoners en biedt een warm, klein dorpsgevoel. Je kunt zo de rij voor de kassa van de supermarkt in en uit rijden en verkeersopstoppingen zijn zelden een probleem. Beide steden hebben samen 41 ziekenhuizen en 40 huisdiervriendelijke hotels. Aan de politieke kant van het spectrum wordt Dayton-Springfield als enigszins liberaal beschouwd.

Lima

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 2.96%

Gemiddelde verhouding tussen de kosten van kinderopvang en het inkomen: 2.26%

Index geweldsmisdrijven: 45,2

Index geweldloze criminaliteit: 74,2

Kosten van levensonderhoud: 67,9

Lima is een gematigd conservatieve gemeenschap vol leuke evenementen en geweldige lokale restaurants zoals de Met, de Hollander en Kewpee Hamburgers. Lima is een schilderachtig stadje met ongeveer 37.000 inwoners en is een geweldige plek om een gezin te stichten, want het biedt betaalbare huisvesting en een verscheidenheid aan schoolopties voor jongeren. Populaire voorsteden zijn Bluffton, Fort Shawnee en Delphos. Als je in de stemming bent voor eenBezoek in de namiddag de Allen County Historical Society and Museum, ArtSpace/Lima of de Lauer Historical Farm. Huisdieren zijn welkom in de meeste restaurants en je kunt zelfs de Lima Rotary Riverwalk verkennen, een pad voor veelzijdig gebruik. Lima mag dan klein zijn, maar het is een groeiende stad, met nieuwe bedrijven en mogelijkheden die de laatste jaren zijn ontstaan.

Hamilton-Middletown

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 3.11%

Gemiddelde verhouding kosten/inkomen kinderopvang: 1,77%

Index geweldsmisdrijven: 26,5

Index geweldloze criminaliteit: 73,1

Kosten van levensonderhoud: 85,8

Hamilton en Middletown, gelegen in Butler County, worden gescheiden door een afstand van ongeveer 12 mijl, oftewel 25 minuten rijden. Elke stad heeft minder dan 65.000 inwoners en biedt een kleinstedelijk voorstedelijk gevoel en charme van het Midwesten. Hamilton-Middletown wordt beschouwd als enigszins liberaal en de populairste voorsteden zijn Madeira, Montgomery en Blue Ash.

De huizenprijzen liggen met $ 146.562 onder de nationale mediaan en als je snel een uitstapje wilt maken naar naburige grote steden is dat een makkie. Ervaar een aantal van de leuke dingen om te doen in Hamilton in het Pyramid Hill Sculpture Park & Museum, Vinoklet Winery & Restaurant en Hanover Winery.

Het centrum van Middletown is een opwindende plek, waar je tijd kunt doorbrengen met familie en vrienden in plaatselijke restaurants, wijnbars, brouwerijen en pubs, evenementenlocaties en winkels. Er is ook live muziek en kunst voor je kijkplezier. Er zijn ook veel mooie huisdiervriendelijke parken verspreid over de stad.

Columbus

Verhouding huisvestingskosten/inkomen: 3.79%

Gemiddelde verhouding tussen kosten en inkomen kinderopvang: 1,02%

Index geweldsmisdrijven: 29,0

Index geweldloze criminaliteit: 57,1

Kosten van levensonderhoud index: 86,4

Columbus, de hoofdstad van Ohio en thuisbasis van een van de meest gerenommeerde hogescholen van de staat, is een gevierde smeltkroes van cultuur. De kunstscène bruist met meerdere muziekzalen zoals Newport Music Hall, Schottenstein Center en Lincoln Theatre. Voor gezinnen zijn er verschillende groeiende voorsteden zoals Oakwood en Centerville die zelf geweldige scholen en winkels hebben om te verkennen. PopulairAttracties zijn onder andere Franklin Park Conservatory and Botanical Gardens, Scioto Mile en Ohio Stadium. Deze gematigd liberale stad is zeer huisdiervriendelijk en biedt veel activiteiten, hotels en diensten voor je harige metgezel.