De NewHomeSource Awards erkennen en huldigen lokale bedrijven in het hele land die de beste diensten leveren voor nieuwe huizenkopers en de bouwsector.

We hebben de beste tiny home bouwers in Utah gevonden, zodat je kunt verhuizen naar het tiny home van je dromen!

Wat maakt een goede tiny home bouwer?

Het leven van een tiny life kan een stimulerende ervaring zijn met de juiste bouwer! Van begin tot eind zul je geboeid zijn door het proces en opgetogen over het resultaat.

Je hebt een tiny home-bouwer nodig die op de hoogte is van de volledige cyclus, van begin tot eind. Hij moet jouw opwinding weerkaatsen als je eindelijk voor het eerst je tiny home betrekt.

5 kenmerken van een goede tiny home bouwer

  • Ze hebben een passie voor de tiny lifestyle.
  • De modellen die ze aanbieden passen perfect bij wat je voor ogen hebt.
  • Hun inzicht in de uitdagingen bij het bouwen van een tiny home is ongeëvenaard.
  • Eerdere klanten wonen absoluut graag in hun huis.
  • Hun toewijding aan klantenservice is onverbiddelijk.

Beste Utah Tiny Home Bouwers

NewHomeSource onderzocht tiny home bouwers in Utah en stelde een korte lijst samen van de beste in de staat. Hieronder volgen de resultaten van onze bevindingen.

De kleine huizen van Zion

Zion's Tiny Homes is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige, op maat ontworpen tiny homes die op bestelling worden gebouwd en direct op uw locatie worden afgeleverd. Met een scala aan modellen voor verschillende budgetten en afwerkingen, zullen ze samen met u een plattegrond ontwerpen die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Zion's Tiny Homes doet er alles aan om de beste prijzen te bieden en hun uitgebreide netwerk van tiny home aannemers te gebruiken om de verzendkosten te minimaliseren door je te koppelen aan de dichtstbijzijnde prospects. Neem contact met ze op om te ontdekken welke modellen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn.

Website //www.zionstinyhomes.com/
Adres 5621w 800s

Hurricane, UT 84737

Telefoon 435-359-0168

Modaal

Modal is toegewijd aan het creëren van positieve verandering door middel van duurzame, aanpasbare, betaalbare en moderne tiny homes. Ze geloven in het ontwerpen van unieke ruimtes die prioriteit geven aan zowel persoonlijk welzijn als milieubehoud.

Modal is toegewijd aan het bouwen van huizen van de hoogste kwaliteit en functionaliteit, zonder compromissen te sluiten op beide. Hun bouw duurt over het algemeen twee tot vier maanden en biedt veel opties om aan te passen. Hun tiny homes weerspiegelen de missie van het bedrijf om het beste te maken van beperkte middelen en een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen leven.

Website //www.livemodal.com/
Adres 132 South State Street

Salt Lake City, UT 84111

Telefoon 855-584-2637

Irontown Huizen

Irontown Homes is een bouwer van tiny homes op funderingen en is actief in Californië, Montana, Nevada en Utah. Ze bieden een sneller en soepeler bouwproces dan hun concurrenten.

Irontown Homes biedt ook uitgebreide afwerkingen en voorzieningen om je tiny home echt van jou te laten zijn. Laat je inspireren door hun online portfolio en neem contact met ze op voor een vrijblijvende offerte.

Website //irontownhomes.com/
Adres 1947 Noord Chappel Drive

Spanish Fork, UT 84660

Telefoon 877-849-1215

Zip Kit Huizen

Zip Kit Homes, een dochteronderneming van Timberhawk Inc, is gevestigd in Cedar City, UT. Met meer dan twintig jaar ervaring in de bouwsector hebben ze een bewezen staat van dienst in de bouw van tiny homes, appartementen en townhomes in het westen van de Verenigde Staten.

De bouwwerken van Zip Kit Homes zijn erkend en vermeld in toonaangevende publicaties zoals Builder Magazine en Dwell voor hun toewijding aan het efficiënt bouwen van huizen. Ze leveren kwaliteitswoningen die zijn ontworpen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Website //zipkithomes.com/
Adres 3665 West 2700 Zuid

Cedar Stad, UT 84720

Telefoon 435-340-1171

Scandinavische tiny houses

Nordic Tiny Homes is speciaal ontworpen voor extreme weersomstandigheden en permanente bewoning. Ze streven naar uitmuntendheid door gebruik te maken van de expertise van ervaren bouwkundigen die hun carrière aan dit vakgebied hebben gewijd.

Met de hulp van bronnen zoals de Building Science Corporation zet Nordic Tiny Homes zich in voor energie-efficiëntie en milieuduurzaamheid, terwijl ze er ook voor zorgen dat hun huizen verkoopbaar en kosteneffectief zijn. Ze zijn er trots op dat ze hun klanten een unieke en comfortabele woonervaring kunnen bieden die zowel energie-efficiënt als milieuvriendelijk is.

Website //www.nordictinyhomes.com/
Adres 96 S 800 W.

Lindon, UT 84042

Telefoon 385-429-0008

Zorgeloze huizen

Al meer dan vier decennia levert Carefree Homes gefabriceerde, modulaire en tiny homes van hoge kwaliteit aan klanten in het westen van de Verenigde Staten. Hun lange levensduur en succes in de huizenindustrie zijn te danken aan hun niet aflatende inzet voor klanttevredenheid, niet alleen met hun huizen, maar ook met de hele ervaring van het kopen van een huis.

Carefree Homes biedt een breed scala aan huizen van gerenommeerde fabrikanten, met meer dan 180 volledig unieke plattegronden die variëren van 350 vierkante meter en meer. Als je hen kiest om je tiny home te bouwen, kun je erop vertrouwen dat je er een vindt die past bij je budget en persoonlijke stijl.

Website //www.carefreehomes.biz/
Adres 3260 S Redwood Rd.

West Valley City, UT 84119

Telefoon 801-972-8255

Stuurhuis

Wheelhaus opende zijn deuren in 2006 met de lancering van goedkope, maar hoogwaardige modulaire en tiny homes. Hun gebouwen zijn milieuvriendelijk en vereisen minder materialen, hebben meer voorzieningen en produceren minder afval.

Zowel vakmanschap en materialen van hoge kwaliteit, als het ontwerp, worden gebruikt voor alle Wheelhaus huizen. Hun kleine huizen worden geleverd op wielen en zijn direct klaar om te vertrekken. Ze combineren moderne en rustieke kenmerken in een enkele eenheid, hun ontwerpen verenigen de kracht en uitmuntendheid van blokhutten met hedendaagse energie-efficiënte technologieën, creatieve ruimte organisatie, state-of-the-art bouwmaterialen, enrevolutionair ontwerp.

Website //wheelhaus.nl/
Adres 3255 W 500 S

Salt Lake City, UT 84104

Telefoon 801-869-7000

Spring Mountain Kleine Huizen

Spring Mountain Tiny Homes is een revolutionair bedrijf dat zich toelegt op het leveren van budgetvriendelijke tiny home-opties van hoge kwaliteit. Hun team van ervaren professionals is toegewijd aan het creëren van lay-outs op maat die perfect aansluiten bij de behoeften en wensen van hun klanten.

Spring Mountain Tiny Homes is trots op haar toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Al hun tiny homes worden gebouwd met de beste materialen, waardoor ze zowel betaalbaar als efficiënt zijn. Of je nu op zoek bent naar een gezellige eenkamerwoning of een ruime woning met twee verdiepingen, ze hebben voor ieder wat wils.

Website //www.springmountaintinyhomes.com/
Adres 3111 N 750 E Suite 2

Layton, UT 84041

Telefoon 801-425-3101

We willen van je horen

Als je de Tiny Home-trend hebt gevolgd of er al in woont, laat dan hieronder een reactie achter en vertel ons wat je ervan vindt!