Ga paddleboarden in een van de fantastische parken van Austin.

Austin is volgens Forbes Magazine de snelst groeiende stad in de Verenigde Staten. Vanuit het hele land verhuizen mensen naar Austin.

Je hoeft niet lang in Austin te zijn om te zien waarom. Wat je levensstijl ook is, in Austin vind je precies wat je zoekt - wandelen, fietsen, zwemmen, paddleboarden, livemuziek, winkelen en gewoon wonen, allemaal binnen handbereik.

De snelle groei van Austin heeft ook geleid tot een bouwhausse. Telkens als je je omdraait, duiken er nieuwe buurten op in het hele metrogebied van Austin en in de buitenwijken. Nieuwe huizenbouwers creëren een aantal van de beste en mooiste huisontwerpen en brengen deze naar Austin. Met deze ontwerpen komen de nieuwste technologieën, zoals slimme huizen, tankloze boilers, waterbesparend sanitair, enzovoort.armaturen en low-E glas om energie en geld te besparen.

Wat zijn de top vijf gebieden om een huis te bouwen in de Austin Metro? Wij geven je onze top vijf:

Serenada in Georgetown

Georgetown ligt net ten noorden van Austin en is een van de snelst groeiende gebieden in het land. Het werd gerangschikt als 151e beste plek om te wonen in Texas door Niche, een online onderzoek naar buurten in het hele land. Het stond ook hoog in beste plaatsen om een gezin groot te brengen in Texas (62) en de beste openbare scholen (67).

Enkele van de grootste en beste huizenbouwers zijn actief in Serenada, waaronder KB Home, Perry Homes, Ashton Woods Homes en Del Webb, om er maar een paar te noemen. De mediane prijs van een nieuw huis in dit gebied is $248.000, waardoor het niet alleen een prachtig gebied is om te wonen, maar ook een van de meest betaalbare.

Brushy Creek in Round Rock

Round Rock is nog zo'n snelgroeiende buitenwijk van Austin, ten noorden van de stad. Round Rock staat op de 13e plaats van beste plaatsen om te wonen in Texas en op nummer 10 van beste plaatsen om een gezin groot te brengen in Texas en beste buitenwijk om een gezin groot te brengen. Wat maakt Brushy Creek in het bijzonder zo aantrekkelijk voor kopers van nieuwe huizen?

Met grote werkgevers, zoals Dell, die Round Rock kiezen als hun wereldhoofdkwartier en de nabijheid van het centrum van Austin, is het relatief gemakkelijk om naar het werk te pendelen, vooral omdat het openbaar vervoer voor beide beschikbaar is. De lage criminaliteitscijfers en gezinsvriendelijke parken, wandel- en fietspaden en weelderige groene ruimten zijn bijzonder aantrekkelijk.

Ashton Woods, Brohn Homes en Pulte Homes zijn allemaal actief in de Brushy Creek en bouwen prachtige, moderne huizen met een mediane waarde van $239.500.

Hudson Bend aan het meer Travis

Hudson Bend, gelegen aan het prachtige Lake Travis, net ten westen van het centrum van Austin, is de droom van een huiseigenaar. Varen, zwemmen en recreëren met het hele gezin liggen allemaal op steenworp afstand van je voordeur. De glooiende heuvels en het uitzicht op het meer zijn slechts een paar van de schoonheden die in petto hebben voor wie in Hudson Bend woont. Voeg daarbij het feit dat het de negende plaats inneemt op de ranglijst van beste openbare scholen in Texas en zeer lage misdaadcijfers heeft, enHudson Bend is met gemak een van de beste gebieden in Austin om een huis te bouwen.

De mediane woningwaarde is hoger in Hudson Bend dan in Serenada of Brushy Creek, op $ 336.600, maar de levenskwaliteit in Hudson Bend is de hogere woningwaarde waard.

Bouwers als Pulte Homes, Brohn Homes en verschillende custombouwers hebben Hudson Bend hun "thuis" genoemd, en er duiken genoeg kleinere gemeenschappen op in het gebied, als je graag aan het meer woont en een meer landelijk gevoel in je leven wilt hebben.

Shady Hollow in Zuid Austin

Shady Hollow, gelegen net ten zuiden van het centrum, is een elegante mix van oudere en nieuwe huizen. Hoewel zowel I-35 als Mopac dichtbij liggen, waardoor je in een mum van tijd in het centrum bent, heeft Shady Hollow nog steeds het voorstedelijke gevoel, met wandel- en fietspaden, oudere bomen, gezinsvriendelijke buitenruimtes en een sterke gemeenschap.

Het woon-werkverkeer is niet alleen relatief kort, maar winkels, restaurants en andere voorzieningen liggen op een steenworp afstand, zodat je het beste van twee werelden hebt. Drie van de best beoordeelde scholen van Austin liggen in Shady Hollow. Het gebied beschikt ook over twee zwembaden die toegankelijk zijn voor alle inwoners van het gebied en drie goed onderhouden parken. Het Lady Bird Johnson Wildflower Center ligt op minder dan drie mijl van de ingang van Shady Hollow.Shady Hollow.

De gemiddelde woningwaarde ligt net onder de $300.000, met waarden die stijgen naarmate er nieuwere gemeenschappen aan het gebied worden toegevoegd.

Manchaca

Manchaca, uitgesproken als "Man-shack", is de zusterwijk van Shady Hollow. Manchaca ligt dicht bij het centrum, met de ingangen naar Mopac en I-35 vlakbij, en heeft een rustieke, landelijke uitstraling, met alle voordelen van het wonen in Austin. Manchaca staat op nummer 1 van voorsteden om een huis te bouwen in Texas en op nummer 3 van beste voorsteden voor Millenials in Texas.

De prijzen voor de bouw van nieuwe huizen beginnen bij $200.000, van huizenbouwers als Meritage Homes, KB Homes, MileStone en Pacesetter Homes.

Manchaca is de thuisbasis van de Liberal Arts & Sciences Academy, de nummer 1 beste openbare middelbare school in Texas. Het is een van de magneetscholen van Austin, die academisch gevorderde studenten van zowel openbare als particuliere middelbare scholen in Austin aantrekt. Toelating is competitief en gebaseerd op testscores, aanbevelingen van docenten en eerdere prestaties.

De groei van Austin is aangewakkerd door vele factoren, en niet de minste daarvan is de beschikbaarheid van nieuwe huizen in het hele Austin Metro gebied. De grote verscheidenheid aan nieuwe huizenbouwers, landschappen, buurten en voorzieningen maakt het kiezen waar u uw nieuwe huis wilt bouwen een uitdaging, maar wees gerust, Austin is the place to be, vooral in deze vijf buurten.

Andere bronnen in de omgeving van Austin

10 gezondste steden in Texas Beste bouwers van tiny home in Texas Beste bouwers van containerwoningen in Austin Beste schoonmaakdiensten in Austin: editie 2021 Beste buitenwijken in de buurt van Austin, Texas Top 10 veiligste grote steden in Texas Hoe lang duurt het om een huis te bouwen in Austin? Top 5 boerenmarkten en -stalletjes in Austin Leer Bryson in Leander, Texas kennen Leer Wildhorse Ranch in Manor, Texas kennenCrystal Falls in Leander, Texas Verhuizen naar Austin? Dit is onze verhuisgids Maak kennis met Orchard Ridge in Liberty Hill, Texas De beste geplande wijken in de buurt van Austin, Texas Maak kennis met Peninsula at Plum Creek in Kyle, Texas Maak kennis met Rim Rock in Driftwood, Texas Maak kennis met Serene Hills in Lakeway, Texas Maak kennis met Mason Hills in Leander, Texas Maak kennis met Paloma Lake in RoundRock, Texas Maak kennis met SaddleCreek Master Planned Community in Georgetown, Texas