Je hebt eindelijk een strakke entertainmentruimte gebouwd. Maar er ontbreekt een kleinigheidje - wat zou dat kunnen zijn? Veel huiseigenaren lopen een eenvoudig ontwerpelement voorbij dat een wereld van verschil maakt. Verlichting voor entertainmentplanken is de broodnodige verlichtingsboost waar huiseigenaren naar hunkeren.

Of het nu gaat om relaxen, naar muziek luisteren, een film kijken of videospelletjes spelen, het mengen van belangrijke lichtpunten zal elke entertainmentruimte en functionele armaturen direct opwaarderen. Naast het toevoegen van warmte en diepte in een kleine ruimte, voegen armaturen voor entertainmentplanken meer organisatie en efficiëntie toe aan een kamer.

De meeste huiseigenaren zitten misschien met een paar vragen: Welke verlichtingsopties zijn de beste? Zijn ze gemakkelijk te installeren? Zijn ze budgetvriendelijk? Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Bekijk onze uitgebreide gids voor entertainmentplankverlichting in verschillende stijlen en prijsklassen.

Entertainment plank verlichting onder $30

Als je een goed startpunt wilt en geen groot risico wilt nemen met lampen voor entertainment op de plank, begin dan met een product met een lagere prijs. Een eenvoudige plug-and-play-optie zoals Woraton lampen voor onder de kast kost slechts $ 26 en is geweldig voor huiseigenaren die geen verplichtingen willen aangaan. Bovendien kunnen deze lampen van kleur veranderen (16 zelfs!) en hebben ze vier verschillende lichtstanden. Deze tweefuncties zijn essentieel voor spelkamers en entertainmentruimtes.

Heb je minder franje nodig en wil je de armatuur budgetvriendelijk houden? Voor mensen met een utilitaire en functionele stijl is de Albrillo LED-lichtlijst voor onder kasten een topper voor rekken en vitrines. De $29-lichtlijst is op afstand bedienbaar en biedt een scala aan functies. Enkele van deze mogelijkheden zijn een helderheidsaanpassing van 10% tot 100% dimbaar en een automatische uitschakeling.functie.

Heb je een zeer portemonneevriendelijke optie nodig? Deze verlichtingsset voor onder kasten van $15 richt de schijnwerpers op rekken in entertainmentzones, knutselhoekjes en bureauruimten. De set werkt goed in hobbyruimten en kan ook boekenplanken verlichten voor eindeloze uren van opwinding. Naast gestroomlijnde budgetten vereist deze kit geen installatie. De lichtbalk is in enkele ogenblikken te installeren, met gewoon vastplakken en verbinden met3MM tape. Wat betreft gezondheid en veiligheid wordt de 6,6 meter lange tape light geleverd met een laag voltage van DC12V.

Entertainmentplank verlichting onder $50

Voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een nog eenvoudigere lift met een minimalistische uitstraling, vereist een 3-pak Luminoodle LED pushlights geen installatie. Om deze armaturen optimaal te benutten, werkt dit lichtpakket van $34 op AA-batterijen en heeft het alleen zware 3MM nodig om onder planken en kasten bevestigd te houden. Je voegt in een handomdraai helderheid toe aan donkere hoeken.

Heb je iets nodig dat draagbaar en oplaadbaar is? Deze bewegingsgevoelige kleeflampen hebben een ingebouwde magneet voor snelle en eenvoudige installatie. De staaflampen hebben oplaadbare lithiumbatterijen, compleet met USB-kabels en powerbank. Deze armaturen kunnen vrijwel overal worden geplaatst en kosten huiseigenaren slechts 31 dollar.

Entertainment plank verlichting onder $100

Heb je veel entertainmentruimte te dekken en wil je een beetje meer geavanceerde technologie? Dan heb je geluk. Huiseigenaren die gemak en functionaliteit nodig hebben, moeten kiezen voor LED-lichtbalken met afstandsbediening. Een pakket van zes stuks kost ongeveer $51, maar is de prijs meer dan waard. De energiebesparende aluminium armatuur heeft dim- en tijdmodi en een 360-graden afstandsbediening die werkt binnen een bereik van 16 tot32 voet.

Maar misschien is meer slimme thuistechnologie wel jouw stijl en voorkeur. Voor slimme techneuten is een dimbare LED-lichtbalk die compatibel is met Alexa een uitstekende aanvulling voor rekken. Naast compatibiliteit met een reeks virtuele assistenten bevat deze armatuur Wi-Fi- en slimme bediening, 16 miljoen kleuropties, helderheids- en lichtmodi en een LED-lichtbalkverbruik van 24 watt. Voor slechtsDe lamp kost nog geen $70 en kan door huiseigenaren in slechts enkele minuten worden geïnstalleerd. En een extra pluspunt: de LED-lichtbalk heeft een laag voltage van DC 12V, zonder risico op elektrische schokken of grote hitte.

Funky, afwijkende verlichtingsopties voor schappen

Of misschien willen huiseigenaren die van hun ritme afwijken en eclectisch zijn nog meer opties voor schapverlichting. In plaats van lichtbalken kun je ook kiezen voor levendige fonteinen onder schappen om vitrines, trofeeën en andere decorstukken in de schijnwerpers te zetten. Als je van een eigentijdse stijl houdt, zijn deze armaturen multifunctioneel te gebruiken voor kasten, schappen, kasten en werkruimtes. En dan hebben we het nog niet gehad over de levensduur van deze LED-lamp: 50.000 uur.wat de financiën van elke huiseigenaar ten goede zal komen!

Als een persoonlijk tintje en een beetje meer oomph jouw stijl is, overweeg dan een staande lamp op een plank. Planken kunnen voorwerpen, planten, decor, boeken of zelfs maanlicht in de schijnwerpers zetten als een kleine lees- of werkruimte. Dit specifieke model werpt helder licht en laadt elektronische apparaten op. De minimalistische stijl past bij een verscheidenheid aan woonstijlen, van modern tot Scandinavisch tot boho en trendy. Voor slechts $74 is deze lamp...ontmoet-meubelstuk is een koopje, maar ook een functionele aanwinst voor schapverlichting!

Zijn er nog andere verlichtingsproducten waar je meer over wilt weten? Laat een reactie achter of tag ons op sociale media!